Over Neurowijzer | Online Psychologische dienstverlening

Neurowijzer is sinds 2008 de eenmanszaak van Wendy Schram. Wendy is arbeids- en organisatiepsycholoog én neuropsycholoog wat maakt dat zij specialist is op het gebied van arbeid en gezondheid. De klanten van Neurowijzer zijn vooral bedrijven waar zij medewerkers coacht, zowel preventief als curatief. Ook particulieren kunnen haar inzetten.

Neurowijzer verleent de volgende diensten waarover u meer leest op deze website:

  • Arbeid- en Organisatiecoaching
  • Wachtlijstoverbrugging
  • Neuropsychologisch onderzoek (NPO)
  • Training Positief Verzuimmanagement

Neurowijzer bedient zowel profit- als non-profitklanten. Zij doet dit niet vanuit een eigen praktijk, maar spreekt cliënten op de locatie van hun bedrijf, bezoekt ze thuis of huurt ter plekke een spreekruimte via Het Coachhuis. Dit zijn sfeervolle spreekruimtes met een landelijke dekking, waardoor Neurowijzer ook gemakkelijk landelijk opereert.

Neurowijzer spreekt graag over coaching en minder over ‘behandeling’. Dit heeft alles te maken met het feit dat Neurowijzer geen GGZ-instelling is, erg gericht is op het hier en nu en graag de praktische kant van een beperking belicht zodat deze goed behapbaar wordt in de praktijk van alledag.

De insteek van een vraagstuk is vaak werkgerelateerd, maar uiteraard kan dit niet los gezien worden van de persoon zelf en hoe hij/zij in het leven staat. Coaching beslaat dan ook in 90% van de gevallen het hele spectrum van werk en privé.

Neurowijzer maakt gebruik van tools (o.a. uit de toolbox ‘Werk en Psychische klachten’ van het NIP) en vragenlijsten om inzicht te krijgen in de problematiek van de cliënt zodat de juiste coachingsrichting bepaald kan worden.

Wendy Schram is psycholoog NIP, dat betekent dat zij gehouden is aan de codes van de beroepsvereniging.

Bezoek voor meer achtergrondinformatie over Wendy Schram haar LinkedIn-pagina: www.linkedin.com/in/wendy-schram-1aa1747